Complot Zielepootjes

Gepubliceerd op 3 maart 2021 om 19:22

Zo, hier zijn we weer. Niet zolang na de laatste blog, maar soms heb je een schrijversgolf en soms niet. Of wat ik schrijf goed is, dat is zoals het gaat met schoonheid: Beauty is in 'the eye of the beholder'. 

Ik heb het al over corona complotten gehad, ik heb het al over complotwaarheid gehad, dus bij deze word het een blog over de complotgekken.

 

Over de personen die, triest genoeg, hun eigen kuil aan het graven zijn. En wel zo ontiegelijk blind zijn, dat ze het niet beseffen. De eeuwige Self Fullfilling Prophecy's die deze mensen op momenten van nood, zó als paddenstoelen uit de grond weten te trekken. De hamster die denkt dat ie kilometers aflegt, terwijl ie zich enkel leplazarus rent in hetzelfde loopradje...

Corona komt in het land, drastische maatregelen. Voor ieders gezondheid. Meteen is er een tweedeling te bemerken in het volk. Ze staan binnen een paar minuten, lijnrecht tegenover elkaar. Zwart en wit. Ergens een hoekje grijs. Pro en con. Haat en liefde. Water en vuur. Hooivork tegen fakkel. Onverbiddelijk keerden mensen zich tegen elkaar.

Ik ben officieel op het punt gekomen dat ik zeg: "in hun onderbroek, putje winter, vuilnis uit de bermen langs de autostrades plukken en laat het aub hagelen"..... Dit volk meent zich de koning te rijk en meent dat alle andere mensen ter wereld bestaan, om de weg voor hun voeten à la minute te plaveien met goud, edelstenen en buigingen zo diep, dat je met je harses tegen je net gelegde plaveien knalt.

Alles gaat fatsoen te buiten, en je moet je uiterste best doen om je eigen waardigheid en eer te behouden en niet meegezogen te worden in deze laag-bij-de-grondse stroming. Wat ik hier stel, maakt me even laag bij de gronds, dat besef ik maar al te goed... maar een gevalletje tijdelijke verstandsverbijstering, lijkt me nog altijd beter dan een gevalletje permanente verstandsverbijstering. Zucht..

Ik heb de kleurrijke termen die ten overvloede worden gebruikt, al meerdere keren vermeld in mijn blogs. Vandaag echter, kwam er eentje en die spande werkelijk de kroon. Ik was namelijk "een vieze kankerhoer, die verantwoordelijk was voor alle schade die de jeugd nu had, die de economie nu had enz". Je kan het gelijk zien: dit is geschreven door een échte kenner. Ik was een "complotfetisjist" (ik vond het al knap dat dit zónder enige spelfout "uit de bek" van een wappie kwam, must be the autocorrection..) Ook een uitblinker in "het vak". Een afgestudeerde bij de Dummies voor Dummies leerschool. Argumentatie springt ook zo je ogen in, kan je niet langs kijken. Een beetje als een persoon van 2 meter lang, die nét het stoeltje vóór jou in beslag neemt in de bios. En jij bent 1,60mtr... Erg gefundeerd en gestaafd allemaal. En hé: zo uit de losse pols he! Toppertje, toch?

En dit individu word als een held onthaald in zijn contreien. In de krochten, waar het altijd vochtig is. Waar je altijd een onbestemde geur ruikt, die wel wat weg heeft van schimmel, maar dan toch ook weer niet helemaal. Waar de vleermuizen, de hanglampen boven de eettafel zijn en de sfeerlampen in de hoek. Waar de champignonnen die op de rotswand groeien, de boeketjes zijn die je meeneemt naar je geliefde...

Donker, koud, hard en ongeliefd. Geen sprankje licht lijkt er bij deze individuen in te komen. Geen zonnestraaltje doorprikt het harnas gemaakt van ijs.....Geen lampje om het verstand op te lichten...nou jaaaaa....wel even eerlijk zijn nu: als je geen verstand hebt valt er natuurlijk weinig te verlichten en is de lamp aanlaten alleen maar duur in de factuur. We moeten wel een beetje denken aan onze ecologische voetafdruk natuurlijk. Of wacht...dat is de volgende complottheorie!! En, en... Voel je' m al aankomen? Dure de comprenure bij die wappen...

Moeten we ze helpen of niet? Weet je, en ik spreek uit ervaring helaas (Huisje, Boompje, Beestje), het is net als bij een persoon die narcistisch is. Je weet niet of je er medelijden mee moet hebben of niet. Ze zijn wel zo...ehm....GRRRR/ tenenkrommend/ bloed onder de nagels uithalend, dat je ze het liefste gelijk de nek om wilt draaien en de wereld zulke figuren wilt besparen. Maar tegelijk, vanuit het menselijk oogpunt bekeken: ze betalen helaas de prijs van de generatie voor hun. En uiteindelijk: wie zonder zonde is, gooi de eerste steen... Maar wat is het nou?

Velen van deze individuen zijn, voor nu, te ver heen om te helpen. Ook te ver heen om medelijden mee te hebben. Maar er zijn ook individuen die het niet zo zwart wit zien, en in het grijze en vergeten vlak zitten. Mensen die beïnvloedbaar zijn langs alle kanten. Deze mensen proberen hun weg te zoeken, met deze mensen moet je geen medelijden hebben: deze mensen moet je, waar kan, begeleiden. Behoeden voor zaken die ze zelf niet (kunnen) zien. Bespaar ze het leed, waar je zelf van bespaard wilt blijven.

Behoeden voor het leed dat zal worden berokkend door degenen die beweren te staan voor vrijheid, voor mensen, voor welzijn en betere toekomstperspectieven. De groep die eigenhandig een politiestaat CREËERT. De groep die roept dat er een dictatuur aan het vormen is in Nederland, en niet ziet dat ze zelf met dictatoriale maatregelen en tegengeluiden komen (zoiets noemt men: Self Fullfilling Prophecy btw). Die roeptoeteren over censuur, maar de eerste zijn om je te censureren, en er niet bij stilstaan dat hetgeen ze verkondigen voor de censuur zorgt. Again: Self Fullfilling Prophecy....zucht...

Ik kan het blijven herhalen: SELF FULLFILLING PROPHECY!!! Doe even onderzoek naar deze benaming en je weet direct wat ik bedoel. En nee hoor, van even onderzoek doen naar een ander geluid, dan het geluid van je "almachtige leider/valse profeet/waarheidsstrijder/patriot", daar vallen heus je vingers niet van af. Nee je leider heeft geen spionagemateriaal in je privé ruimtes geplaatst... dat heb ik gedaan, want ik word betaald door? Juist: de Deep State, de Cabal, de Zionisten, de Main Stream Media, de Rockefellers, de Rotschilds...en tjonge, wat betalen ze me een partij goed!

Net een riante vakantietoko in Monaco gekocht (cash uiteraard!), zwembad, jacuzzi, je weet wel: "the Works". Bentley op de oprit voor mevrouw. De hond heeft zijn eigen golfkarretje en chauffeur...en de kat maakt van de ober gebruik als krabpaal en doet haar behoefte op rozenblaadjes (dagelijks geplukt en vers aangeleverd vanuit de hoogvlaktes van Tibet, alwaar ze geplukt worden door boeddhistische monniken uiteraard!!!). Het mag wat kosten, nu ik op de pay roll van de 1 procenters sta. En geloof me maar, de leiders zijn te lui om zelf terdege onderzoek te doen, zolang het plebs maar aan hun lippen hangt. En geld stort.

Verdeel en heers. Geef ze brood en spelen. Alle twee alombekende uitspraken van een zekere man (je weet wel: Ce(a)sar, van het blikje hondenprut met die West Highland Terriër met dat leuke koppie...) uit de Romeinse Geschiedenis. Alle twee alombekende uitspraken, die door de complotgekken als waarheid UITGEVOERD worden. Niet alleen gezegd. UITGEVOERD. Onderzoek dat maar, moest je nog niet met je neus in alle geweld en rellen zijn geduwd. Rellen, die ontstonden door theorieën die verkondigt werden door Jensen, Wees de Weerstand, Qanon, Janet Ossebaard, Willem Engel, enz enz.

En weet je wat het mooiste is aan al die wappies? Dan zijn ze in hun ogen aan het "strijden voor de waarheid", en dan vragen ze, in dit geval aan mij, mijn bronnen om te staven wat ik zeg en waar ik voor "strijd". Binnen de 5 minuten heb ik 10 links klaar van 10 (!) VERSCHILLENDE bronnen, die allemaal hetzelfde zeggen en aantonen. Mét FEITEN. En dan stel je de vraag terug: "kom jij nu maar met jóu bewijs en onderbouwing, waarom we jouw leider wél moeten volgen?". Na drie kwartier tot een uur, komen ze terug met wat denk je? Juist: een link naar een video van hun almachtige leider, die daar toch even eigenhandig alle beschuldigingen ontkracht. Zo! Ben je wel een hele kerel zeg, en dat binnen een uur! Heb je wel flink voor moeten graven lijkt me? Mensen voor moeten omkopen? Je leven voor op de lijn moeten leggen neem ik aan? Iemand moeten martelen voor deze cruciale informatie? Onderduikadres, nieuwe naam, nieuw leven etc.? Arrestatiebevel over de hele wereld tegen je?

Schiet mij maar lek hoor.... Echt....Deze coronacrisis heeft laten zien hoe de mensheid is. Hoe blind en naïef. Hoe schrijnend en kwetsbaar. Hoe manipulatief en beïnvloedbaar... En ik smeek je: "mensen, trap er aub niet in!". Het zal je je mentale gezondheid kosten. Financieel zal je door deze bloedzuigers leeggezogen worden. Je gaat je (on)gewild begeven in een uitputtingsslag, waarbij je heel erg sterk moet zijn om hem te kunnen winnen. Denk om jezelf, zorg voor jezelf, niemand anders zal dit voor jou doen. Waarborg je eigen welzijn. Stel je eigen veilig. En vooral: HOU VAN JEZELF.

************

Voor eventuele wappies die dit lezen: Stap uit die matrix en terug in de échte wereld. Je hebt het verkeerde pilletje gekozen, en bevind je nu in een heel erg slechte trip. Zoek je eigen kracht en verbind die niet aan iemand anders dan jezelf. En als je niet wilt luisteren:

FUCK OFF, met de vriendelijke groeten. Fijne avond.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.