Oproep aan ALLE media

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 20:08

Een ietwat ander blogje dan je gewend bent... Sharing is caring!!

Geachte Media,

Ik zou een oproep/smeekbede willen doen. Een oproep op uw sociaal bewustzijn en besef.

Weiger AUB élk visueel filmpje van demonstraties!!!!

Waarom?

Politie leert ervan, maar zo ook de demonstranten. Dat zie je al in de evolutie van de politie het moeilijk maken versus demonstratie Museumplein vorige week versus nu weer op het museumplein en het 18 septemberplein.

Ik roep u op om in te grijpen in iets wat dadelijk uitmond in een letterlijke burgeroorlog, met alle slachtoffers van dien.

Rapporteer demonstraties AUB enkel schriftelijk, want u laat de zwakke punten in de verdediging bij beide kanten zien, aan de andere kant.

Als mensen het niet kunnen zien, kan er weinig geleerd worden, want is het enkel die of die hectische dag geweest....nu kan het overal herbekeken en herbekeken worden.

En het zijn journalisten die alles van a tot z opnemen en ongeknipt online plaatsen, de filmpjes van de demonstranten zelf zijn dusdanig kort, dat er geen heel strategisch plan op gebouwd kan worden.....zien is leren....anders is het: "zijn woord-mijn woord" zonder bewijs.

AUB stop met het voeden van het geweld en stop aub met het visueel uitzenden van demonstraties! Je voed het beest dat je gaat verslinden ook niet....

Denk aub verder dan de media cijfers. Denk aan de slachtoffers die, gegarandeerd, zullen vallen. Enkel omdat het olie op het vuur is.

Denk aub verder dan kijkcijfers.
Denk aan de vader, de moeder, de zoon of dochter, die s'morgens vertrekt maar aan dit tempo binnenkort niet meer thuiskomt...

Denk verder dan getallen,
Want deze zijn niet van toepassing...

Bedenk uzelf dat u meehelpt aan een wereld die u niet aan uw kinderen wilt nalaten. Gepolariseerd, gestigmatiseerd, getraumatiseerd....

Bedenk uzelf of u een werkelijke winnaar bent, als u als eerste het artikel binnensleept of dat u aan de eindstreep geen verlies aangerekend word.

En vooral: bedenk u wat voor een invloed u heeft... zeker in een (a)sociale media. Verdiep u desnoods eens in artikelen en onderzoeken..

Ik heb ooit gehoord, dat met grote macht, grote verantwoordelijkheid komt.
De tijd is gekomen dat deze genomen word.

Doe AUB wat gedaan moet worden, wat nódig is, want ik persoonlijk kan het niet meer aanzien, hoe de mens zich zo ten gronde richt.

Vriendelijke groeten,

De Rechte Kronkel

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.